Her finner du svaret på de mest stilte spørsmålene i KRY Support

Kan jeg benytte KRY for forhold som gjelder mine barn?

Ja, du logger inn på sikker måte med din Bank ID, og registrerer ditt barn under din brukerprofil. Under min profil og min familie kan du legge inn ditt / dine barn under 18 år.

For å bestille en legetime til barnet ditt logger du deg inn med ditt Bank ID, klikker på bestill en legetime. Klikk på om du bestiller timen til deg selv eller barnet ditt. Velg hvilket barn som trenger legehjelp og følg instruksjonene. Velg så neste ledige time eller en senere tid.

Husk at både du og barnet må være med på konsultasjonen.

Er du over 16 år og har Bank ID kan du selv bestille time hos KRY.