Her finner du svaret på de oftest stillte spørsmålene som kommer inn i KRY:s støtte

Kan jeg benytte KRY for forhold som gjelder mine barn?

Ja, du logger inn på sikker måte, og registrerer ditt barn under din brukerprofil. Du kan registrere ditt barn opp til 18 år i din profil.

For å bestille en legetime til barnet ditt logger du deg inn med ditt Bank ID, klikker på bestill en legetime. Klikk på om du bestiller timen til deg selv eller barnet ditt. Følg instruksjonene. Barnets navn og fødselsnummer. Velg så neste ledige time eller en senere tid.