Her finner du svaret på de mest stilte spørsmålene i Krys Support

Hvordan foregår psykologtimen?

1. Etter du har bestilt psykologtimen, får du oversikt enten på startskjermen eller under Min profil
    --> Aktiviteter.
  2. Du kan endre og kansellere timen inntil 24 timer før timen starter.
  3. Du vil få en notifikasjon fra Kry-appen 10-20 minutter før møtet starter.
  4. Like før timen starter, logger du deg inn med BankID i Kry-appen på mobil, nettbrett eller PC. Vi anbefaler at du laster ned Chrome for best videokvalitet på PC.
  5. Psykologen ringer deg der du er pålogget.
  6. Timen varer i 45 minutter.