Her finner du svaret på de mest stilte spørsmålene i Krys Support

Hvordan foregår psykologtimen?

1. Du kan se ledige timer her. Under "Kontaktmetode" velger om du vil bli ha møtet på mobil (sms) eller på pc (e-post).

2. Etter du har bestilt psykologtime, mottar du en bekreftelses-sms.

3. En time før timen starter, mottar du en påminnelses-sms.

4. Like før timen starter, sender psykologen deg en invitasjon på sms eller e-post (avhengig av hvilken kontaktmetode du valgte). Følg linken på sms/e-post og du havner i et digitalt møterom hvor psykologen venter på deg. Har du problemer med å koble til med valgt kontaktmetode, se om psykologen kan ha sendt deg en ny invitasjon på sms/epost.

I motsetning til legetimer, kan du ikke kunne se timen din i Kry-appen. Bekreftelse på timen er sms-en du mottok ved bestilling.