Her finner du svaret på de mest stilte spørsmålene i Krys Support

Hvordan registrerer jeg forsikringen min?

Du kan bruke Kry kostnadsfritt om du har helseforsikring gjennom If og Vertikal Helse.

Slik registrerer du forsikringen:

1. Logg inn i appen
  2. Gå inn i "Min profil" (nederst i høyre hjørne)
  3. Trykk på tannhjulet ved siden av navnet ditt og velg deretter "Helseforsikring"
  4. Skriv inn avtalenummeret ditt (polisenummer). Inneholder avtalenummeret punktum, fjerner du alt etter det første punktumet.

Timene du booker heretter blir automatisk dekket av forsikringen din.